In verband met het coronavirus zal er voorlopig even geen “Introductie schietsport”worden gehouden.

Maandelijks organiseert de Contact Oud Mariniers Schietvereniging Rotterdam (COMSV) een introductie schietsport voor geïnteresseerden in onze vereniging.
Het doel van de “Introductie schietsport” is belangstellenden vrijblijvend de gelegenheid te bieden kennis te maken met de schietsport en onze vereniging in het bijzonder, onder begeleiding van ervaren en gecertificeerde instructeur’s.
Introductie  2020
Wij verzorgen de introductie schietsport voor maximaal 8 personen per introductie-avond.
Alle “Introducties schietsport” zijn tot nader orde geannuleerd!
24 Maart / Geannuleerd, de betaling is aan de deelnemers geretourneerd.
28 April / Geannuleerd, de betaling is aan de deelnemers geretourneerd.
Reserveringen zijn niet mogelijk.
Let op! Uw inschrijving is pas geldig als u daar een bevestiging van ontvangt.
De introductie
De kosten van de introductie 2019  bedragen € 35,- per persoon. De kosten zijn inclusief het gebruik van de banen, munitie, verenigingswapens, schietschijven en begeleiding, een kopje koffie of thee bij binnenkomst en een consumptie-bon voor koffie/thee/bier of een wijntje,  einde introductie.
Omdat pinnen niet mogelijk is raden wij u aan om contant geld mee te nemen indien u nog een (extra) drankje en/of hapje wilt bestellen in onze sociëteit. U wordt ook dringend aangeraden als u in de wintermaanden onze introductie volgt, om u voldoende warm te kleden omdat onze schietbanen niet verwarmd zijn, onze sociëteit daarentegen uiteraard wel evenals onze luchtbaan. De dames worden tevens geadviseerd rekening te houden met hun kledingkeuze omdat er ook liggend wordt geschoten, zie bovenstaande foto.
Deelnemers moeten:
  • Altijd via de mail aangemeld zijn, zonder aanmelding heeft u geen toegang!
  • Minimaal 16 jaar oud zijn.
  • De Nederlandse taal in woord en geschrift beheersen.
  • Het gevraagde en opgegeven geldig Nederlands legitimatiebewijs kunnen tonen op de introductie-avond.
  • Absoluut vrij zijn van alcohol en/of drogerende middelen. Bij gerede twijfel wordt u van deelneming uitgesloten, zonder recht op restitutie!
Aanmelden voor de introductie
Via secretaris@comsv-rotterdam.nl kunt u zich aanmelden voor de introductie.
Vermeld: Uw naam en voorletters, de datum waarvoor u zich opgeeft, het type ID dat u opgeeft (paspoort/rijbewijs/ID-kaart), het nummer van dat ID, uw geboortedatum en geboorteplaats.
Na aanmelding krijgt u een bevestiging en de betaling gegevens toegestuurd via de mail. Bij het ontbreken van gevraagde gegevens zal er geen reactie volgen.
Note: Uw betaling dient uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan de Introductie op onze rekening te staan, anders wordt uw inschrijving ongeldig en kan uw plaats weer worden vrijgegeven.
Programma
U wordt rond 19:30 uur verwacht in onze sociëteit.
De Introductie begint om 20:00 uur met een korte kennismaking en instructie omtrent de (veiligheid)regels.
Na de instructie wordt er geschoten met een zwaar 4,5 mm luchtgeweer op de 10 meter luchtbanen.
Vervolgens wordt geschoten met een kleinkaliber geweer op de 50 meterbanen (elektronisch schot-registratie).
En we eindigen met kleinkaliber-pistool schieten op de 25 meterbanen.
Einde Introductie rond 22:45 uur.
Bent u na de introductie enthousiast geworden voor de schietsport? Bekijkt u dan op onze website de informatie over het lidmaatschap bij COMSV-Rotterdam wat er voor een aanvraag verlangt wordt en de eisen die aan het lidmaatschap worden gesteld.
Graag tot ziens!

Deelname aan de introductie is geheel voor eigen verantwoording van de deelnemers. De vereniging aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor welke materiële of immateriële schade dan ook, direct of indirect een gevolg van deelname aan de introductie schietsport.